Jaarlijks organiseert de Jeugdcommissie het Ouder-kind toernooi. Alle jeugdleden (Rood, Oranje, Groen, Geel) kunnen dan samen met een ouder, buurman of buurvrouw, oom of tante een leuk en gezellig tennistoernooi spelen. De ‘ouder’ hoeft niet persé lid te zijn van Ten Woude, maar moet wel ouder zijn 18 jaar.

Ouder-kind toernooi 2016

Op zondag 4 september vond het jaarlijkse Ouder-kindtoernooi plaats. Maar liefst 40 koppels deden mee aan dit altijd gezellige toernooi. Naast tennissen konden de kinderen en ouders sjoelen, tafeltennissen, quizen en fruitspiesjes maken.

Aan het eind van de middag werden de winnaars bekend gemaakt. Jens en papa Jorne Hornstra wonnen dit jaar de wisselbeker die al sinds 2001 wordt uitgereikt. De sportiviteitsprijs was voor Doutzen en Henriëtte Kloosterman!

Ouder-kindtoernooi 2016

Impressie 2015

Vorig jaar werd het Ouder-kind toernooi georganiseerd op zondag 30 augustus. Tijdens deze 14e editie wonnen Sam & René de Vries de wisselbeker! Het was super gezellig en heerlijk weer om te tennissen. Naast tennissen konden ouder en kind ook sjoelen, deden ze een quiz en versierden de kids cupcakes. Om 16.00 uur was de prijsuitreiking met maar liefst 9 prijswinnaars!

Nog even nagenieten? Of toernooi gemist? Bekijk hier een fotoimpressie van deze gezellige en zonnige dag.

Impressie 2014

Twee jaar geleden werd het ouder-kind toernooi op 24 augustus georganiseerd. Ook toen zeer succesvol! Maar liefst 40 koppels hebben in verschillende categorieën om de prijzen gestreden. Uiteindelijk won Matz Kloosterman met vader Mark de felbegeerde wisselbeker!